• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۲۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۴
مازندران » اجتماعی

ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟

یک کافه رستوران در تنکابن به دلیل اقدام هنجارشکنانه تعطیل شد، اما انتشار فیلم این اقدام حواشی دیگری بدنبال داشت.

ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ پس از برگزاری مسابقه پایانی جام جهانی انتشار فیلمی از یک کافه‌رستوران و هنجارشکنی‌های اجتماعی حین برگزاری این مسابقه در این مکان واکنش برانگیز شد و مردم و دلسوزان خواستار برخورد با عوامل برپایی این برنامه شدند.

دادستان تنکابن از مهروموم کردن این کافه‌رستوران با دستور مقام قضایی خبر داد. وی علت این اقدام را وقوع ناهنجاری‌های اجتماعی در این مجموعه عنوان کرد و گفت: پس از بررسی‌های انجام‌شده و احراز تخلفات، دستور مهر و موم کردن این کافه رستوران صادر شد.

مصطفی‌پور افزود: دستگاه قضایی در برابر هرگونه اقدام مغایر با قوانین و هنجار‌های عمومی جامعه مماشات نخواهد کرد.

حاشیه یک حضور

در فیلمی که در فضای مجازی منتشر شد تصویری از فرماندار شهرستان تنکابن وجود دارد.

فرماندار شهرستان تنکابن در تشریح جزئیات حواشی ایجادشده پیرامون انتشار یک کلیپ از مجتمع گردشگری، با تأکید بر اینکه صیانت از ارزش‌های اسلامی، عفاف و حجاب و حفظ شئونات دینی از اصول غیرقابل اغماض مدیریت شهرستان است، گفت: هیچ مسئولی در نظام جمهوری اسلامی اجازه ندارد از این ارزش‌ها عدول کند و برخورد با هرگونه هنجارشکنی، بدون اغماض و در چارچوب قانون انجام خواهد شد.

مرتضی شکوهی با اشاره به انتشار کلیپی در فضای مجازی اظهار کرد: حضور اینجانب در مجتمع گردشگری مورد اشاره، صرفاً در قالب بازدید‌های میدانی و نظارتی از مراکز گردشگری شهرستان و همزمان با برگزاری دیدار پایانی مسابقات فوتبال انجام شد و حضورم در محل تنها چند دقیقه به طول انجامید.

وی افزود: در پایان مسابقه و همزمان با قهرمانی تیم ملی اسپانیا، ابراز خرسندی اینجانب صرفاً به دلیل مواضع این کشور در حمایت از جمهوری اسلامی ایران و اتخاذ رویکرد‌های ضدصهیونیستی بود و این موضوع هیچ ارتباطی با برنامه‌های جانبی مجتمع یا حواشی مطرح‌شده در فضای مجازی نداشته است.

فرماندار تنکابن با انتقاد از نحوه انتشار کلیپ گفت: متأسفانه مدیریت مجتمع با تقطیع تصاویر و قرار دادن تصویر اینجانب در کنار صحنه‌های مربوط به جشن و پایکوبی حاضرین که در زمان دیگری ضبط شده بود، کلیپی منتشر کرد که القاکننده ارتباط میان این دو موضوع بود؛ در حالی که چنین برداشتی خلاف واقع است و تصویری تحریف‌شده از آنچه در محل رخ داده، ارائه می‌دهد.

شکوهی تصریح کرد: پس از بررسی موضوع و احراز تخلفات صورت‌گرفته، از جمله انتشار کلیپ تقطیع‌شده و استفاده غیرمجاز از تصویر اینجانب در کنار صحنه‌هایی مغایر با ضوابط و مقررات کشور، همچنین وقوع ناهنجاری‌ها و عدم رعایت الزامات قانونی در مجتمع، دستور پلمب این مجموعه در چارچوب قانون صادر شد.

وی تأکید کرد: مدیریت شهرستان در صیانت از ارزش‌های اسلامی، فرهنگ عفاف و حجاب، حفظ شئونات دینی و پاسداشت آرمان‌های شهدا با هیچ شخص یا مجموعه‌ای تعارف ندارد و اجرای قانون در برابر هرگونه هنجارشکنی یا اقدام خلاف مقررات، بدون تبعیض دنبال خواهد شد.

فرماندار تنکابن در پایان ضمن قدردانی از دغدغه‌مندان ارزش‌های انقلاب بابت توجه به این تخلف آشکار مجتمع گردشگری، از رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی خواست با پرهیز از انتشار اخبار ناقص و کلیپ‌های تقطیع‌شده، به تقویت وحدت و انسجام اجتماعی کمک کنند و گفت: حفظ وحدت، جلوگیری از تحریف واقعیت و مقابله با جنگ روایت‌ها، امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد و انتظار می‌رود رسانه‌ها در خط مقدم جهاد تبیین، اطلاع‌رسانی را بر پایه واقعیت و امانت‌داری ترویج کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت ۱۲۲ موکب و قرارگاه جهادی کهگیلویه و بویراحمد در شلمچه و کشور عراق
مهلت ارسال آثار به جشنواره بین‌المللی فارابی تا ۳۱ شهریور
«ای ایران» و «مادر» از شبکه نمایش
۷ آزادکار جوان مازندرانی در اردوی تیم ملی
اعزام بیش از دو هزار زائر اربعین از بهارستان به مرز مهران
جنوب ایران همچنان ایستاده
جودوکاران ایران در اردوی مشترک بین‌المللی تاجیکستان
معامله ۲۴۳ هزار میلیارد ریالی در بورس انرژی در یک هفته
عبدی هرگز به مردمِ شریفِ ایران پشت نکرد
میلاد زکی‌پور به تراکتور پیوست
بلیتی به جهنم برای نیرو‌های متجاوز آمریکایی
بی‌توجهی به تأمین برق صنایع، قاچاق لوازم خانگی را افزایش می‌دهد
نقش آفرینی بانوان یزدلی در پشتیبانی از رزمندگان
تداوم شکوه حضور گرگانی‌ها در میدان
ارائه بیش از ۳۰۱ هزار خدمت مشاوره فرزندآوری در خوزستان
آغاز بکار بیمارستان سیار ۵۰ تختخوابی در مرز باشماق مریوان
ثبت نام‌بیش از ۱۳۸ هزار اصفهانی در سامانه سماح
اقدامات یمن «محاصره در برابر محاصره» و «تشدید در برابر تشدید» است
مهران محبوبترین مرز مسافران اربعین
اوسمار سرمربی دِوا یونایتد اندونزی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
اکبر عبدی درگذشت
حملات ترکیبی یمن به عربستان
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)