• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۳۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۳
بین الملل » تحلیلی
جهاد اسلامی:

تعرض به روستا‌های فلسطینی بی پاسخ نخواهد ماند

گروه‌های فلسطینی از جمله جنبش جهاد اسلامی در فلسطین، شهادت‌ِ شهدای روستای «تل» در استان نابلس را تسلیت گفتند و بر بی پاسخ نماندن آن تاکید کردند.

تعرض به روستا‌های فلسطینی بی پاسخ نخواهد ماند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، گروه های فلسطینی شهادت‌ِ شهدای روستای «تل» در استان نابلس را تسلیت گفتند و بر مقاومت در برابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی تاکید کردند. 

 

خلیل الحیه: تا زنده‌ایم از کرانه باختری دفاع می‌کنیم

به گزارش کانال تلگرامی حماس، خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به تعرض شهرک نشینان صهیونیست به روستای تل و شهادت و زخمی شدن چند فلسطینی گفت: دشمن تلاش می‌کند تا کرانه باختری را یهودی سازی کند و بر آن تسلط یابد؛ اما تا زنده‌ایم از کرانه باختری دفاع خواهیم کرد.

وی افزود: درود بر کرانهٔ باختریِ سرافراز؛ از الخلیل تا نابلس، جبل النار، جنین مقاوم، رام‌الله، طولکرم، قلقیلیه و بیت‌لحم، و همچنین سلفیت، طوباس و اریحا، و همهٔ شهرها، روستا‌ها و اردوگاه‌هایی که در برابر رژیم اشغالگر ایستادگی و مقاومت کردند و هنوز هم ایستاده‌اند، و در طول یک قرن از تاریخ مبارزهٔ ملی، شهیدانی را در حماسه‌های دلاوری تقدیم کرده‌اند.

دفاع از کرانه باختری که دشمن در پی تصرف و یهودی‌سازی آن است، مسئولیتی بر عهده ماست و این سرزمین امانتی است که تا زنده‌ایم باید از آن پاسداری کنیم.

 

جنبش جهاد اسلامی: تعرض به روستا‌های فلسطینی بی پاسخ نخواهد ماند

به گزارش شهاب محمد الحاج موسی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی در فلسطین گفت: جنبش جهاد اسلامی در فلسطین، شهادت‌ِ شهدای روستای «تل» در استان نابلس را تسلیت می‌گوید؛ کسانی که هنگام مقابله با حمله به روستا و اهالی آن، به دست باند‌های مسلح شهرک‌نشینان صهیونیست به شهادت رسیدند. همچنین از خداوند متعال برای مجروحان شفای عاجل مسئلت داریم.

این جنایت به‌روشنی نشان می‌دهد که ترور و خشونت باند‌های شهرک‌نشینان، به‌صورت سازمان‌یافته و با حمایت دولت اشغالگر و پشتیبانی مستقیم ارتش آن انجام می‌شود.

ما شجاعت مردم خود را که برای دفاع از زمین و اموالشان در برابر این تجاوزات آشکار به پا خاستند، می‌ستاییم؛ و همچنین اقدام یکی از جوانان روستا را که سلاحِ مسئول امنیت شهرک‌نشینان ــ فردی که به‌طور مستمر به مردم منطقه تعرض می‌کرد ــ از او گرفت و به سمت او و همراهانش آتش گشود، می‌ستاییم؛ اقدامی که به کشته شدن یک شهرک‌نشین و زخمی شدن چند نفر دیگر انجامید.

این اقدام قهرمانانه، دفاعی مشروع است و ثابت می‌کند که تعرض به روستا‌های فلسطینی بی‌پاسخ نخواهد ماند و با واکنش میدانی روبه‌رو می‌شود؛ و این‌که ملت ما ریشه‌دار در سرزمین خود است و از حقوقش صرف‌نظر نخواهد کرد.

ما جامعهٔ جهانی، نهاد‌های مسئول، و کشور‌های عربی و اسلامی را مسئول می‌دانیم که گفتار و مواضع خود را به عمل تبدیل کنند و گام‌های جدی و مؤثری برای پایان دادن به پروژه‌های توسعه‌طلبانهٔ اشغالگران و طرح‌های شهرک‌سازی آنان بردارند.

از مردم‌مان و همهٔ نیرو‌های فعال در کرانهٔ باختری می‌خواهیم صفوف خود را متحد کنند و مقابله با شهرک‌نشینان و نیرو‌های اشغالگر را در همهٔ نقاط تماس شدت بخشند، تا از سرزمین و مقدسات‌مان پاسداری شود.

 

جهاد اسلامی خواستار گسترش عملیات علیه اشغالگران در کرانه باختری شد

رادیو النور گزارش داد: محمد الحاج موسی سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: ما به شهادت رسیدن شماری از اهالی روستای تل در نابلس را تسلیت می‌گوییم. آنان در جریان مقابله با حمله به روستا و ساکنان آن، بر اثر تیراندازی گروه‌های مسلح شهرک نشینان به شهادت رسیدند. این جنایت به وضوح تروریسم روشمند شهرک نشینان را با حمایت رژیم اشغالگر و پشتیبانی مستقیم ارتش آن، نشان می‌دهد. ما از شجاعت ملت فلسطین که برای دفاع از سرزمین و اموال خود در برابر حملات گروه‌های شهرک نشین به پا خاستند، تجلیل می‌کنیم. به ویژه اقدام یکی از اهالی روستا که سلاح یک مسئول امنیتی شهرک نشینان را از او گرفت و به سمت او و همراهانش شلیک کرد که منجر به کشته شدن یک شهرک نشین و زخمی شدن چند نفر شد. این اقدام قهرمانانه یک دفاع مشروع است که ثابت می‌کند غارت روستا‌های فلسطینی بدون مجازات و واکنش میدانی نخواهد ماند و مردم ما در سرزمین خود ریشه دارند و از حقوق خود دست نخواهند کشید. جامعه بین‌المللی، نهاد‌های مربوطه و کشور‌های عربی و اسلامی باید اقدامات عملی انجام دهند و گام‌های جدی و مؤثر برای پایان دادن به طرح‌های توسعه طلبانه اشغالگران و برنامه‌های شهرک سازی بردارند. ما از ملت خود و تمام گروه‌های فعال در کرانه باختری می‌خواهیم که متحد شوند و در سراسر کرانه باختری، مقابله با شهرک نشینان و نظامیان اشغالگر را برای حفاظت از سرزمین و مقدسات خود، تشدید کنند.

بر اثر مقابله فلسطینی‌ها با حمله صهیونیست‌ها به روستای تل نزدیک نابلس ۲ نظامی صهیونیست به هلاکت رسیدند و ۴ فلسطینی به شهادت رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هرمز، جزیره‌ای ایستاده بر غیرت مردم قهرمان و استوار در تمام تاریخ
­کریمی: تکلیف قلعه‌نویی هفته آینده مشخص می‌شود
دو کشته و یک‌مصدوم در روستای حاجی آباد بیرجند
محمد خلیفه به استقلال تهران پیوست
مهران همچنان نخستین انتخاب زائران اربعین / یک‌سوم ظرفیت پارکینگ‌ها تکمیل شد
جنگ یمن با عربستان، تشدید در برابر تشدید
برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت در ۳۰۰ مسجد استان قم
میدان داری لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۴۶ سنگر خیابان
فرود دست قدرتمند ایران بر سر دشمن تروریست آمریکایی
افتتاح نهمین نمایشگاه «هزار میدان، هزار بازار» در چهارمحال و بختیاری
قهرمانی کاراته‌کای نونهال شهرستان هریس در جام ساوالان
۳۰۰ دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی راهی اربعین می‌شوند
راهکار‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای پیشگیری از غرق‌شدگی
واریز یارانه کود های فسفاته و پتاسه به حساب کشاورزان آذربایجان‌غربی
روند صعودی بازگشت بازماندگان از تحصیل به مدارس کرمان
هیهات منا الذله، فریاد ماندگار یک ملت در اربعین
توقیف خودروی طیور زنده بدون مجوز دامپزشکی در بندر انزلی
پیگیری روند اجرای طرحهای عمرانی بسیج سازندگی در شهداد کرمان
تساوی خیبر و ذوب‌آهن در دیداری تدارکاتی
اجرای طرح ساماندهی حریم قلعه فلک‌الافلاک لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
اکبر عبدی درگذشت
حملات ترکیبی یمن به عربستان
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)